Tämä blogaaminenhan on hauskaa!

Ensimmäisen vuorokauden aikana olen nyt kirjoittanut 5 artikkelia + etusivun.  Olen todella innoissani tämän blogin aloittamisesta. Toisaalta olen jatkuvasti innoissani jostakin uudesta jutusta. Tämä vain varmasti tulee kuulumaan niihin pysyviin innostuksen kohteisiin.
On aivan eri asia kirjoittaa tekstiä joka tulee suoraan omasta päästä ja elämästä, kuin vääntää väkisin juttua nettisivulle joka sisältö ei kiinnosta lainkaan ja ainoana motivaationa on raha.

Tämä blogi palvelee hyvin tarpeita. Pidän kirjoittamisesta mutta mielekkäät kirjoitusmahdollisuudet ja ideat ovat puuttuneet. Minulla on myös paljon asiaa mutta vähän ystäviä ketä kiinnostaisi kuunnella. Tänne kaikki ajatukset on hyvä purkaa, tyhjentää mieltä uusille ideoille.
En silti usko että tästä tulee mikään tylsä päiväkirja ja mielenterveyslaitos.
Ainakin terveyteen ja liikuntaan liittyviin kirjoituksiin koetan saada sisältöä josta olisi muille samanhenkisille jotain hyötyä. Uusia ideoita, vinkkejä, vaikka ostospaikkoja. Kokemuksia eri ruoka-aineista ja lisäravinteista. Päivitystä edistymisestä motivaatioksi muillekin. Kommentteihin toivottavasti kertyy vastavuoroisesti lukijoiden kokemuksia ja vinkkejä jaettavaksi.

Palataan pian!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kirjoita laskutoimitukseen oikea vastaus numeroin todistaaksesi ettet ole robottiruttunen.